Pénzügyi biztonság

Nincs ideje, rálátása de szeretné pénzügyeit, befektetéseit megalapozni
vagy a meglévőket naprakészen tartani?


Elege van abból, hogy telemarketingesek állandóan telefonon próbálják Önre erőltetni a pénzügyi termékeiket vagy mindenképpen találkozót szervezni Önnel.SEGÍTÜNK ÖNNEK!

Befektetés, előtakarékosság

Rövid- és hosszú lejáratú, vagyontervezés, nyugdíj előtakarékosság, lakáskassza.

Hitel

Lakásvásárlásra, felújításra, autóvásárlásra, utazásra vagy bármilyen egyéb célra

Biztosítás

Élet- és balesetbiztosítás, Lakásbiztosítás, autóbiztosítás.

CSOK

Új vagy használt lakás vásárlásához, bővítéshez, építéshezIsmerős??? Üljünk le egy kávéra
és 10 percben és elmondom a lényeget.

Ami ugye kb 1,5 óráig tart és még mindig annál az 1 bank adott termékénél vagyunk amit mindenképpen rá akar húzni az Ön élethelyzetére...

"Ha mindegyik pénzügyi tanácsadóval kávéztam volna, koffein mérgezésem lenne és ráment volna sok drága időm, legtöbbször feleslegesen..."

Szeretné, ha online, objektív és bank független pénzügyi szakemberek az Ön céljainak megfelelő ajánlatot küldenének, amik között nyugodtan sürgetés, ráerőltetés nélkül válogathat. És csak a megfelelő konstrukció kidolgozójával venné fel a kapcsolatot Ön, amikor szeretné?!


Hogyan működik?

*****

független tanácsadók

Objektív és bank független pénzügyi szakemberek az Ön igényeinek megfelelő ajánlatot vagy ajánlatokat küldik.

széles termékválaszték

Tanácsadóink minden banki terméket jól ismernek és nyomon követnek változását, így online biztosító portálokkal szemben is sokkal pontosabb rálátásuk van, mikor hol van pl. egy kedvezményes lehetőség ami az Ön számára tökéletes és költséghatékony választás lehet.

nem zaklatjuk telefonon

Az ajánlatokat e-mailben kapja, amit bármikor kényelmesen tanulmányozhat.

kérdéseket tehet fel

Az a pénzügyi ajánlat küldőjének bármikor kérdéseket tehet fel (vagy felhívhatja) ha esetleg valami nem egyértelmű vagy módosítani szeretne.

Ön dönt

Szakembereink nem keresik naponta, hogy sikerült-e választani és bombázzák újabb és újabb lehetőségekkel. Az ajánlatokat kényelmesen, nyugodtan át tudja nézni és csak az Önnek tetsző ajánlattevővel veszi fel a kapcsolatot.

csak a minimális adatokat kérjük öntől

A lehető legminimálisabb adatokat kérünk öntől, mert a célunk nem az, hogy adatbázis építsünk és mindenféle hírlevelekkel bombázzuk utána. Adatkezelés nyilvántartási szám : NAIH-65011/2013.
Miben segíthetünk? Írjon nekünk.


Az alábbiakban kérem adja meg milyen termék vagy termékek érdeklik és írja le, hogy jelenleg rendelkezik-e ezekkel a pénzügyi megoldásokkal és felül szeretné vizsgálni vagy még nem rendelkezik és szeretne a közeljövőben ilyen és ilyen pénzügyi megoldásokat.
Pár szóban írja le Önnek mik a fontos kritériumok, pénzügyi termékhez pár adatot pl. hitelnél az összeget, befektetésnél futamidő/összeg stb...
Munkatársaink e-mailben úgyis jelzik majd, milyen adat szükséges még az Ön által kiválasztott pénzügyi megoldás személyre szabásához.

Ajánlatot kérek


Pénzügyi befektetés, privát vagyonkezelés
Hitel
Előtakarékosság
Biztosítás
CSOK
Egyéb

X